fbpx

We understand the importance of innovation Our vision and focus has been to deliver high value projects for our clients with the emphasis on communication and cost management. Discover Now Get Started

Offering building solutions from start to finish

image
We understand the importance of innovation and professionalism and work with the best people to achieve this. Since our launch in 2007, our vision and focus has been to deliver high value projects for our clients with the emphasis on communication, attention to detail and cost management.
image

We focused on quality and attention

image
We can service all of your construction needs from foundations to framing, siding, roof and window installation, floors and finishing.

Maintenance & Repairs

We operate with the confidence that our past has prepared us to embrace the most challenging of projects

Building Construction

We operate with the confidence that our past has prepared us to embrace the most challenging of projects

Civil Engineering

We operate with the confidence that our past has prepared us to embrace the most challenging of projects

1.5k

Designed buildings

Our company was founded on the principles of honest work and quality workmanship

120+

Completed projects

A comprehensive approach that includes SEO strategies to increase your rankings and traffic

1.2k

Happy clients

A comprehensive approach that includes SEO strategies to increase your rankings and traffic

Let’s get started your project with professional way

We focused on quality and attention

image
We can service all of your construction needs from foundations to framing, siding, roof and window installation, floors and finishing.
Tempat Wisata Yang Sangat Bagus, Yang Recommend Sekali Untuk Tempat Berlibur, Bermain, Berenang, Bersantai Dan Bersenang2 Bersama Keluarga Tercinta... 😍😍😍

Rafi Aditya Widodo

Tempat luas banyak wahana memacu adrenalin terutama jet coaster dan kolam tsunaminya. Asli kalo disini bukan capek karena renangnya tapi naik tangganya. Overall puas banget si ga kerasa waktu berlalu ber jam jam

Rahmad Reynaldi

Dapet tiket harga promosi.. 48k/org. Lokasi sangat strategis. Dekat dg jalan raya yg lewatan bis. Di mana turun bis bisa langsung ke sini tanpa ngegrab (kalau mau jalan kaki). Pegawainya ramah.

Shella Dwio

Seru banget waterparknya, tempatnya luas dan bersih. Kalian harus cobain seluncuran yang paling tinggi disini, dijamin memacu adrenalin 😂😂. Jangan lupa ikutan tsunami untuk orang dewasa. Kamar mandinya bersih. Kesini waktu ada promo hanya 50K per orang. Seru banget deh pokoknya 😍🙏

Krisna Maulana

Seruuu banget ... di hempas sunami .. cocok utk berlibur bersama keluarga ... sayang tdk boleh bawa makanan dari luar dan kuliner yang disediakan di dalam kurang memuaskan .. jd tdk bisa berlama-lama didalam karena lapaaaaaaar .... 🙈

Ummu Raykhan

Puas banget maen air di hawaii water park.... Next time pasti balik maen kesana lagi.

Febry Satria

@hawaiwaterpark ramah sekali buat anak-anak dan kantong bapak-bapak, sepuasnya asal kuat sampe tutup boleh jugo dicoba buat nyenengin anak-anak. Apalagi ada Wakiki Beach-nya yang bikin seru bareng2 diterjang ombak buatan yang 1 sesi 4 kali ombak.

Eja Armaz Hardi

Tempat sangat bersih dan nyaman. Sangat sangat bagus di situ terdapat ombak buatan seperti sunami seru banget. Tidak boleh bawa makanan dari luar. Wahana sangat bagus dan penuh tantangan. Letak lokasi sangat strategis dekat jalan toll.

Happy Trianggono

Gila, seru banget main air di Hawai Waterpark,, banyak wahana yang bisa digunakan di area hawai waterpark jni mulai dari kolam renang biasa untuk orang dewasa, ada juga untuk anak-anak. Prosotannya juga macem-maecem ada yang santai ada juga yang bener-bener menguji adrenaline kita.

Achmad Dzikrullah

image

Building and Construction — FAQs

What size construction project can Prelude manage?

First we work with every customer in order to clearly define the project, based on their priorities and unique needs. A detailed and customized estimate is developed, which gives you the accurate project cost.

How do you determine the end cost of the project?

First we work with every customer in order to clearly define the project, based on their priorities and unique needs. A detailed and customized estimate is developed, which gives you the accurate project cost.

Why should I purchase a home instead of renting?

First we work with every customer in order to clearly define the project, based on their priorities and unique needs. A detailed and customized estimate is developed, which gives you the accurate project cost.